Risottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
ProduktsidaRisotto Pronto Karl-Johan 175 g Gallo 2 port.
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA 01K
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA 01K
Region
Lombardia
Antal per förp.
6
Risotto Pronto med Karl-Johan svamp, klar på 12 minuter. Inga onaturliga färgämnen, inga konserveringsmedel. Fri från gluten. Mindre än 2% fett. Lätt att tillaga: tillsätt endast vatten för att få en krämig och len risotto. Ingen buljong och inga förberedelser behövs. Ett paket räcker till 2 portioner.
ProduktsidaRisotto Pronto Saffran 175 g Gallo 2 port.
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA 01S
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA 01S
Region
Lombardia
Antal per förp.
6
Risotto Pronto med saffran, klar på 12 minuter. Inga onaturliga färgämnen, inga konserveringsmedel. Fri från gluten. Mindre än 2% fett. Lätt att tillaga: tillsätt endast vatten för att få en krämig och len risotto. Ingen buljong och inga förberedelser behövs. Ett paket räcker till 2 portioner.
ProduktsidaRisottoris, Arborio 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA A10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA A10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Arborioris – Det enda riset som gäller när man ska göra en äkta krämig risotto. Låt hackad lök fräsa med lite smör eller olivolja i kastrullen, lägg därpå ner riset, låt det bli genomskinligt och tillsätt sedan övriga ingredienser t ex svamp, ärter, tärnat kött, hackade grönsaker (zucchini, auberginer el dyl). Späd först med 1 glas vitt vin som får dunsta och sedan med buljong, lite i taget under omrörning. Risotton är färdig efter ca 20 min. Smaka av med salt och peppar och servera gärna med färskriven parmesan.
Produktsida
