GRAS05007.jpg

Pasta, ris & mjöl

Pasta, Bucatini 7 ihåliga spaghetti 500g Granarolo

Artikelnummer

GRA S05 007

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

24

8000839100072

Spaghetti som är ihåliga. Mycket populär i regionen Lazio där Rom ligger. Ett klassiskt recept är Bucatini all’amatriciana. Man steker tärningar av sidfläsk tillsammans med hackad lök i lite olivolja, tillsätter en burk krossade tomater och lite spansk peppar, låter det hela koka ihop, häller såsen äver de kokta bucatini och serverar med riven pecorino. Vin som passar till är t ex Barbera d’Asti.

Relaterade produkter

    • Eko
    PASDE5STR.jpg

    Pasta, durum KRAV, Spaghetti Tricolore 500g Matric

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS DE5 STR

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS DE5 STR

    Region

    Trentino-Alto Adige

    Antal per förp.

    12

    7350005273569

    Vår KRAV-certifierade pasta kommer från ekologisk odling som sker utan bekämpningsmedel och konstgödsel. Genom att välja ekologiskt producerad mat bidrar du till en miljö och till ett öppet landskap med biologisk mångfald. Matrics produkter tillverkas utan användning av GMO. Vår pasta i denna unika Tricolor version är nyttig, god och håller hög kvalitet. En genuin pasta för en smaklig upplevelse. 500 g.

    Produktsida
  • PASU02124.jpg

    Äggpasta, Fettuccine -breda 250g Matric

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS U02 124

    Antal per förp.

    20

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS U02 124

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    20

    7350005271206

    Bandspaghetti med ägg – Ät dem gärna med klassisk ragú Bolognese. Vårt recept: Lägg ett paket torkad Karl Johansvamp i ljummet vatten i ½ timme. Hacka lök, vitlök, morot och selleri, fräs i olivolja på svag värme. Ta upp svampen, skär den i bitar och låt den fräsa med. Tillsätt ca 200 g grovmalen köttfärs och låt det hela ta färg. Lös upp 2 msk tomatpuré i 1 dl buljong och häll över. Salta, peppra, lägg ner ett lagerblad och några kryddpepparkorn. Låt såsen puttra någon timme och späd med buljong om den blir för tjock. Servera pastan med såsen och rikligt med parmesan. Pris per paket (20 pkt/krt). Art.nr.Axfood(Snabbgross):415344

    Produktsida
  • GRAS50057.jpg

    Pasta, Penne 5 kg påse

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    GRA S50 057

    Antal per förp.

    1

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    GRA S50 057

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    1

    8000839200574

    Penne i storpack. ”Penne all’arrabbiata”: Fräs hackad lök och sidfläsk skuret i tärningar i olivolja på svag värme. Tillsätt vitlök, spansk peppar (peperoncino) och passerade tomater (LOT PAF 007) och låt det hela koka ihop något. Koka pastan, häll av vattnet, slå över såsen. Strö över hackad bladpersilja och rikligt med riven pecorino.

    Produktsida
    • Eko
    PASM05CLI.jpg

    Pasta Monograno Linguine EKO 500g

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS M05 CLI

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS M05 CLI

    Region

    Trentino-Alto Adige

    Antal per förp.

    12

    8000755031528

    Denna ekologiska pasta framställs med ett högkvalitativt odlat vete i södra Italien, främst Sicilien och Apulien. Matt-vetet, som det heter, är både starkt och tåligt. Våra pastamästare har blandat detta mjöl endast med vårt källvatten från Dolomiternas höjder. Vid tillagning ger pastan en sensation av hö, färsk ost och en smak fylld av stenugnsbakat smörigt bröd. Tuggmotståndet är perfekt ”al dente” och motsvarar alla förväntningar. Används flitigt av kockar med Michelinstjärnor!

    Produktsida