FRETOP225.jpg

Förpackad färsk pasta

Färskpasta, Saccottino Prosciutto 2x250g BLÅ

Artikelnummer

FRE TOP 225

Region

Piemonte

Antal per förp.

10

7350005270773

En prisvärd och god tortelloni fylld med lufttorkad skinka (prosciutto crudo). Koktid: 5-6 min. 2 st pkt á 250 g som sitter ihop. 10 st/krt.

Relaterade produkter

    • Eko
    FREEKOSLA.jpg

    Färskpasta, Lasagne KRAV 250g, utan ägg

    Förpackad färsk pasta

    Artikelnummer

    FRE EKO SLA

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    FRE EKO SLA

    Region

    Puglia

    Antal per förp.

    12

    7350005273422

    Färska lasagneplattor utan ägg. Recept för 4 personer: 250 gr lasagneplattor, 400 gr ragu´( köttfärssås), minst 600 ml bechamelsås, 100-150 gr riven parmesan, ev. mozzarella, salt, peppar, (Till ragu´n : selleri, lök, morot, passerad tomat, en skvätt mjölk, färs, en skvätt vitt vin). Viktigt att ragu´n får puttra länge, gärna 1-1,5 timme, ”såsen” skall vara torr, inte rinnig. Lägg lite ragú i botten av ugnsformen. Sedan lasagneplattor, mer ragú och sedan bechamel, parmesan och tärnad mozzarella. Fortsätt så tills alla ingredienser är slut. Översta skiktet skall vara bechamel samt rikligt med parmesan. Låt stå i ugnen i cirka 30 minuter på 200 grader. Buon Appetito!

    Produktsida
  • FREGNO240.jpg

    Gnocchi di Patate, 2x400g Matric

    Förpackad färsk pasta

    Artikelnummer

    FRE GNO 240

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    FRE GNO 240

    Region

    Veneto

    Antal per förp.

    6

    7350005271121

    Potatisgnocchi 2 x 400g. Pasta gjord på mjöl och mosad potatis. Vi föreslår en sås med salsiccia: hacka lök, vitlök, morot o selleri fint och låt det mjukna i lite olivolja på svag värme. Ta bort skinnet på salsiccian och smula ner innehållet i grönsakshacket. Höj värmen och låt det hela få färg. Slå på 2 matskedar rosmarinvinäger och låt dunsta. Tillsätt 2 dl passerade tomater och låt det hela koka ihop. Smaka av med salt o peppar. Koka gnocchin i saltat vatten tills de flyter upp till ytan. Häll av vattnet och servera gnocchin med såsen och nyriven parmesan.

    Produktsida
  • FRESPP005.jpg

    Färskpasta, Pappardelle 500g

    Förpackad färsk pasta

    Artikelnummer

    FRE SPP 005

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    FRE SPP 005

    Region

    Piemonte

    Antal per förp.

    6

    7350005271718

    Pappardelle- färsk pasta ur serien La pasta di Matilda. ”Pappare” verbet på italienska som kan översättas till att äta med glädje säger en hel del om denna sorts pasta. En väldigt bred bandtagliatelle ursprungligen från Toscana men väl använd även i Emilia-Romagna. Pappardelle äts med fördel till harragú, vildsvinsragú och givetvis ”vanlig” köttfärssås. God även till tryffelsås eller svampsås, passar också fint till rökt lax, örter, riven parmesan och grädde. Helt enkelt en pasta som kan varieras efter tycke och smak.

    Produktsida
  • FRESFE005.jpg

    Färskpasta, Tagliatelle 500g LJUSBLÅ

    Förpackad färsk pasta

    Artikelnummer

    FRE SFE 005

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    FRE SFE 005

    Region

    Piemonte

    Antal per förp.

    6

    7350005270728

    Bandspaghetti – Färsk äggpasta. Vårt tips: tagliatelle med scampi. Hacka vitlök och rikligt med bladpersilja och låt det fräsa en liten stund i god jungfruolja. Koka pastan i saltat vatten. Låt scampi eller kräftstjärtar puttra med i persiljehacket i två minuter (bara så de blir varma). Slå av vattnet från pastan och häll över såsen och klipp över lite färsk persilja. Smaklig måltid!

    Produktsida