• Eko
    PASM05PAC.jpg

    Pasta Monograno Pache EKO 500g

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS M05 PAC

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS M05 PAC

    Region

    Trentino-Alto Adige

    Antal per förp.

    12

    8000755021833

    Denna ekologiska pasta framställs med ett högkvalitativt odlat vete i södra Italien, främst Sicilien och Apulien. Matt-vetet, som det heter, är både starkt och tåligt. Våra pastamästare har blandat detta mjöl endast med vårt källvatten från Dolomiternas höjder. Vid tillagning ger pastan en sensation av hö, färsk ost och en smak fylld av stenugnsbakat smörigt bröd. Tuggmotståndet är perfekt ”al dente” och motsvarar alla förväntningar. Används flitigt av kockar med Michelinstjärnor!

    Produktsida
    • Eko
    PASM05CON.jpg

    Pasta Monograno Conchiglioni EKO 500g

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS M05 CON

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS M05 CON

    Region

    Trentino-Alto Adige

    Antal per förp.

    12

    8000755021895

    Denna ekologiska pasta framställs med ett högkvalitativt odlat vete i södra Italien, främst Sicilien och Apulien. Matt-vetet, som det heter, är både starkt och tåligt. Våra pastamästare har blandat detta mjöl endast med vårt källvatten från Dolomiternas höjder. Vid tillagning ger pastan en sensation av hö, färsk ost och en smak fylld av stenugnsbakat smörigt bröd. Tuggmotståndet är perfekt ”al dente” och motsvarar alla förväntningar. Används flitigt av kockar med Michelinstjärnor!

    Produktsida
    • Eko
    PASM05CAP.jpg

    Pasta Monograno Pacòte EKO 500g

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS M05 CAP

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS M05 CAP

    Region

    Trentino-Alto Adige

    Antal per förp.

    12

    8000755311835

    Denna ekologiska pasta framställs med en special typ av durumvete framodlat i Murgia-regionen i början av 1900-talet av en okänd italiensk senator vid namn Raffaele Cappelli. Våra pastamästare har blandat mjölet från syd endast med källvatten från Dolomiternas höjder. Denna blandning av sol och friskhet ger upphov till en spänstig och ärlig pasta, perfekt att tillaga de svåraste recepten med. Tuggmotståndet känns både mjukt och krispigt, söt i gommen som nybakat bröd med en viss sälta i eftersmaken. I södra Italien kallas denna pasta ofta för ”calamarata”. Används flitigt av kockar med Michelinstjärnor!

    Produktsida