• CABSALG02.jpg

    Örtsalt, Salamoia bolognese, 300g Matric

    Kryddor

    Artikelnummer

    CAB SAL G02

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    CAB SAL G02

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    12

    8000226920825

    Medelhavssalt med örter i glasburk med bekväm ströare. Används istället för salt när man vill få riktig italiensk smak på maten. Fantastisk till ugnsbakad potatis, sallader, fisk, kött och grillat. Saltet i kryddblandningen gör att örterna bibehåller sin smak och doft. Ingredienser: Havssalt, rosmarin, vitlök, salvia, peppar. Jod har tillsats saltet. En unik smak sedan 1968 !

    Produktsida
  • LOCVON013.jpg

    Vongole, i vatten 130g Caber

    Fiskkonserver

    Artikelnummer

    LOC VON 013

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    LOC VON 013

    Region

    21

    Antal per förp.

    12

    8000226919423

    Vongole – Hjärtmusslor – Vårt recept: Spaghetti alle vongole. Koka spaghettin i saltat vatten. Hacka vitlök och bladpersilja fint och låt det få puttra lite i olivolja. Häll ner spadet från musslorna i såsen lite i taget och låt det dunsta. När pastan är färdigkokt häller du ner musslorna i såsen och låter dem bli varma. De får inte koka! Häll av vattnet från spaghettin och häll över musselsåsen. Klipp över lite bladpersilja och servera.

    Produktsida
  • LOCIMT011.jpg

    Tonfisk, Helfilé i olja 120g Caber

    Fiskkonserver

    Artikelnummer

    LOC IMT 011

    Antal per förp.

    24

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    LOC IMT 011

    Region

    21

    Antal per förp.

    24

    8000226922010

    Tonfiskfileer i bit inlagda i olivolja. En verklig delikatess, denna tonfisk är av den bästa kvaliteten. Varför inte använda den när man gör Vitello tonnato? Tunna skivor av kalvstek som täcks med en sås bestående av tonfisk, sardeller, äggulor, kapris, citronsaft och vitvinsvinäger. Mixa ingredienserna till såsen i en matberedare och späd den om den blir för tjock med olivolja. Bred såsen över den skivade kalven och låt stå i kylskåp 3-4 timmar. Dekorera med tunna skivor av citron. Denna fisk är fångad med spö och är av tillåten ursprung, Biskaiabukten.

    Produktsida
  • LOCIMA008.jpg

    Sardeller, filéer i olja 80g Caber

    Fiskkonserver

    Artikelnummer

    LOC IMA 008

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    LOC IMA 008

    Region

    21

    Antal per förp.

    12

    8000226999623

    Sardeller inlagda i olja. Bl a perfekt krydda till andra fiskrätter. Gör tomatsåsen till pastan lite mer spännande genom att låta några sardeller smälta tillsammans med finhackad vitlök i olja. Tillsätt en burk hela tomater, lite Oris och en nypa socker. När såsen kokat ihop tillsätts två teskedar kapris med skaft (LOC KAP 055). Använd såsen till pasta eller låt några stekta lövbiffar få puttra några minuter i såsen och du får ”Bistecca alla Pizzaiola”.

    Produktsida