
Emilia-Romagna
Parmigiano Reggiano, Parmaskinka, Mortadella, Lasagne, Tortellini – ja, listan kan göras lång- man säger att denna region är ”Italiens mage”. Här äter man med stolthet av sina regionala produkter som även fått framfart i andra delar av Europa.
Produkter från Emilia-Romagna
Soppasta, Snäckor Minestrone 250g Matric
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U02 MMA
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U02 MMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Soppasta SNäckor- små pastasnäckor – perfekt till Minestrone. Vårt recept: Blandade grönsaker i små kuber t ex potatis, morot, selleri, zucchini, mangold eller spenat, lök. Fräs grönsakerna i lite olivolja och häll sedan över ca 2 liter buljong. När grönsakerna är nästan mjuka häller du i en burk avrunna kidneybönor och 200 g Stelline. Låt koka ytterligare ca 7-8 min. Riv över parmigiano reggiano och servera rykande varm. Även en klicka pesto är gott att blanda i.
ProduktsidaVinäger, Balsamico, 3000ml Monini
Balsamvinäger
Artikelnummer
ACE MON B30
Antal per förp.
2
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ACE MON B30
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2
Balsamvinäger på dunk 3 liter. Denna Balsamvinäger från Modena IGP består av vinäger av vin, några procent koncentrerad must och över 20% kokt must. Den har fått mogna på tunnor under minst 60 dagar (den kortaste perioden enligt reglementet för Balsamvinäger från Modena IGP).
ProduktsidaVinäger, balsamico 250ml Monini
Balsamvinäger
Artikelnummer
ACE MON BAL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ACE MON BAL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Denna Balsamvinäger från Modena IGP består av vinäger av vin, några procent koncentrerad must och över 20% kokt must. Den har fått mogna på tunnor under minst 60 dagar (den kortaste perioden enligt reglementet för Balsamvinäger från Modena IGP). Fin till sallad, marinad, en skvätt i grytor och droppa över Parmigiano Reggiano.
ProduktsidaVinäger, Kräm FIKON, 250g Monini
Balsamvinäger
Artikelnummer
ACE MON GFI
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ACE MON GFI
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Moninis Balsamic Glaze Fikon framställs av balsamvinäger IGP från Modena som kokas tillsammans med fikonjuice. Glazen får sedan mogna några månader på tunnor för att få sin runda syrliga smak där fikonaromen framträder. Fikonglazen passar till vitt kött, lagrade ostar, till glass och färsk frukt.
ProduktsidaVinäger, Balsamicokräm 250g Monini
Balsamvinäger
Artikelnummer
ACE MON GLA
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ACE MON GLA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Moninis Balsamic Glaze framställs av balsamvinäger IGP från Modena. Konsistensen är krämig, smaken len och mild vilket gör att den passar utmärkt som smakförhöjare och som dekoration i en stor mängd rätter.
ProduktsidaVinäger, Balsamico KRAV, 250ml Monini
Balsamvinäger
Artikelnummer
ACE MON KRA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ACE MON KRA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Balsamvinäger är ett mjukare alternativ till vanlig rödvinsvinäger. Denna ekologiska balsamvinäger från Monini utvinns ur vinäger som blandats med kokt druvmust och får mogna i 60 dagar på små träfat före lagring. KRAV-märkt. Innehåller inte sulfiter. Denna vinäger innehåller kokt ekologisk must (47,5%) och ekologisk vinäger av vin. Den kokta musten ger den rätta densiteten och färgen då vinägern inte innehåller karamell. Fin till sallad, marinad, en skvätt i grytor och droppa över Parmigiano Reggiano.
ProduktsidaLambrusco Rosso 8%, frizzante
Rosé & bubbel
Artikelnummer
AVR LAM FRI
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR LAM FRI
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Lambrusco Emilia med låg alkoholhalt ( 8 % ) Druvor: 60% Lambrusco Marani, 40% Lambrusco Maestri Färg: rubinröd Doft : intensiv med toner av röda bär Smak: Fräsch och harmonisk Passar ypperligt till chark, ost, sallader, fyllda smörgåsar och pajer.
ProduktsidaMajanis Fiat Classico Praliner 48 st ask Majani
Konfektyr
Artikelnummer
BIS FIA CLA
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
BIS FIA CLA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Chokladpralin – Klassisk italiensk choklad som skapades 1911 för FIAT inför lanseringen av en ny bilmodell. Tillverkaren MAJANI var det första företaget i Italien att börja framställa choklad kommersiellt, redan 1796, och är idag synonymt med högklassig choklad.
ProduktsidaMajanis Fiat Noir Praliner 48st ask Majani
Konfektyr
Artikelnummer
BIS FIA NOI
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
BIS FIA NOI
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Chokladpralin – Den berömda FIAT-pralinen i versionen mörk choklad och krämig nougat.
ProduktsidaMajonnäs Caber, 240g
Såser & krämer
Artikelnummer
CAB MAJ 024
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
CAB MAJ 024
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Ljuvligt len och god majonnäs gjord på färska ägg och solrosolja med en liten syrlighet av citronsaft. Mycket god tillsammans med vår tonfisk eller makrill. Också fin till Vitello tonnato, i tramezzino-blandningar, till stekt fisk, som bas till aioli och rouille samt till räksmörgås och till sallader.
ProduktsidaÖrtsalt, Salamoia bolognese, 300g Matric
Kryddor
Artikelnummer
CAB SAL G02
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
CAB SAL G02
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Medelhavssalt med örter i glasburk med bekväm ströare. Används istället för salt när man vill få riktig italiensk smak på maten. Fantastisk till ugnsbakad potatis, sallader, fisk, kött och grillat. Saltet i kryddblandningen gör att örterna bibehåller sin smak och doft. Ingredienser: Havssalt, rosmarin, vitlök, salvia, peppar. Jod har tillsats saltet. En unik smak sedan 1968 !
ProduktsidaMjöl, MANITOBA 25 kg
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA DMA 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DMA 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Mjöl ”Manitoba” med mycket hög proteinhalt. Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, Durumvete 25kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA DUM 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DUM 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Durumvetemjöl används framförallt till pasta men även till bröd. Durumvete ger gulare och hårdare al dente-pasta än vanligt vete och lämpar sig därför bäst till pastaprodukter. Utmärkt att använda på bakbordet när pizzadegen bakas ut. Säljes per säck / 25 kg. Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, Vete – Special 00 ORO 25 kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA M00 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA M00 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Finmalet italienskt vetemjöl (kategori 00). Det enda rätta för pizzabaket. Idealiskt till ”pizza al taglio”, mjuk focaccia och klassisk i italiensk pizza, mjölet kan användas till att göra enkel färsk pasta såsom maccheroni och tagliatelle, det lämpar sig väl för snabba degar med kort / medel jäsningstid. Jäsningstid: 4 – 6 h. Fuktighet: 15.5% max Protein: 11% min Gluten s/s: 10% min Styrka: W: 210 – 230 10-4 joule Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, Vete – Special 00 färsk pasta 25kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA MFP 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MFP 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Specialmjöl för tillverkning av färsk pasta. Idealiskt för tillverkning av traditionell färsk pasta, såväl med ägg som fylld. Mjölet är framtaget för att kunna bearbetas både för hand och med hjälp av pastamaskiner. Tack vare det låga innehållet av mineralsalter får äggpastan sin karaktäristiska gyllengula färg. Ett resistent mjöl. Protein: 10%. Styrka W: 200 Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, Vete – 00 Mimosa 25 kg Passione Pizza
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA MPI 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MPI 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Finmalet italienskt vetemjöl ”Mimosa” (kategori 00). Specialmjöl för ”Pizza Napoletana”. Inga tillsatser. Styrka: W 290-320. 12,5 % Proteiner.
ProduktsidaPasta, Bucatini 7 ihåliga spaghetti 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S05 007
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S05 007
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Spaghetti som är ihåliga. Mycket populär i regionen Lazio där Rom ligger. Ett klassiskt recept är Bucatini all’amatriciana. Man steker tärningar av sidfläsk tillsammans med hackad lök i lite olivolja, tillsätter en burk krossade tomater och lite spansk peppar, låter det hela koka ihop, häller såsen äver de kokta bucatini och serverar med riven pecorino. Vin som passar till är t ex Barbera d’Asti.
ProduktsidaPasta, Spaghetti Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 006
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 006
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 008
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Penne Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 057
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Rigatoni Selezione Gourmet 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 070
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaTryffelsalami ca 200gr
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAC TRY
Antal per förp.
1.8
Klicka för att läsa mer
Salame Finocchiona (fänkålssalami) 2,5kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL FIN
Antal per förp.
22.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL FIN
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
22.5
En mycket smakrik, grovmalen salami med karakteristisk smak av fänkål. Typisk för Toscana. Bör skivas i tunna skivor.
ProduktsidaSalame Montanaro 1kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL MON
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL MON
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Grovmalen mycket smakrik salami som kryddats med vitt vin och peppar. Den är framställd på valda magra delar griskött. En svag aning av rökt i den mycket läckra smaken.
ProduktsidaSalame Sopressa Vitlök, 3kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Mellangrov salami som smaksatts med kryddor och örter. Den är framställd av magert lårkött och pancetta av gris. En aning vitlök ger mycket läcker smak.
ProduktsidaLäsk EKO, Apelsin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GAA E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GAA E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Aranciata. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med apelsinsmak.
ProduktsidaLäsk EKO, Cedrata 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GCE E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GCE E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Cedrata. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av cedrat, söt citron.
ProduktsidaLäsk EKO, Cola 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GCO E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GCO E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Cola. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med colasmak.
ProduktsidaLäsk EKO, Sockerdricka 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GGA E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GGA E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Gassosa. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Liknar svensk sockerdricka.
ProduktsidaLäsk EKO, Röd Grapefrukt 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GGF E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GGF E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Pompelmo Rosso. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av blodgrapefrukt.
ProduktsidaLäsk EKO, Ingefära 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GGI E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GGI E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Ginger. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av ingefära.
ProduktsidaLäsk EKO, Citron 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GLE E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GLE E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Limonata. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med citronsmak.
ProduktsidaLäsk EKO, Mandarin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GMD E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GMD E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Mandarino. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av mandarin.
ProduktsidaLäsk EKO, Blodapelsin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GRE E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GRE E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Arancia Rossa. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av blodapelsin.
ProduktsidaBV Tomater, Passata Mutti, tetra 500g
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT BPA 050
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT BPA 050
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Muttis passerade tomater i behändig tetra. Fyllig tomatsmak och tjock konsistens. Perfekt till grytor, såser, på pizzabotten, som soppbas och i köttragun.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa Mutti, tetra 500g
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT BPO 050
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT BPO 050
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Krossade tomater i tjock tomatsås. Något större bitar än LOT POL 004 Polpa Mutti i burk. Fin till pastasåser, i grytor, i soppor och till salsa och marinader.
ProduktsidaTomater, Dadel 400gr burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT DAT 040
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT DAT 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Dadeltomat från Mutti med sin lite avlånga form och söta smak. Dadeltomaten är av hög klass, används med fördel i såser och i grytor, nedrörda på slutet av koktiden – allt för att behålla sin smak. Det passar också fint att använda dadeltomater i salsor/kallrörda såser. Dadeltomater gifter sig bra med aubergine, ricotta, oliver och basilika.
ProduktsidaTomater, KRAV hela plommon 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT EKO HEL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT EKO HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis ekologiska hela plommontomater. Söta, solmogna tomater som förhöjer smaken i grytor, köttfärssåser och i soppor. Tomaterna är KRAV-märkta.
ProduktsidaTomater, KRAV Tärnade plommon 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT EKO TRN
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT EKO TRN
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis ekologiska tärnade tomater ger fin konsistens och smak till köttfärssåser, grytor och i soppor. De är KRAV-märkta.
ProduktsidaTomater, Filéer skalade 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT HEL FIL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT HEL FIL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis härligt söta solmogna tomater skurna i filéer som ligger i tjock smakrik tomatsås. Dessa tomat-filéer används med fördel precis som de är på pizza, pasta och i sallader. De skall värmas mycket varsamt eller röras ned precis i slutet av tilllagningen. En perfekt vitaminkälla under hösten och vintern och användbara till höstens smakrika grytor och mustiga såser.
ProduktsidaTomater, San Marzano DOP skalade hela, 400 g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT HEL SAN
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT HEL SAN
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis San Marzano D.O.P tomater ingår i deras serie ”de speciella”, vilket innebär (i det här fallet) att dessa italienska tomater är odlade i Agro Sarnese – Nocerino regionen och endast där. Tomaterna är mycket ”köttiga”, smakrika och fulla av krämighet. Dessa tomater är verkligen en fröjd för såväl öga som gom. Tomaterna kan ätas direkt ur burken men även användas till såser, grytfond, soppor, salsor och på bruschetta.
ProduktsidaTomater, hela San Marzano 2500g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT HSA 250
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT HSA 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis San Marzano D.O.P tomater ingår i deras serie ”de speciella”, vilket innebär (i det här fallet) att dessa italienska tomater är odlade i Agro Sarnese – Nocerino regionen och endast där. Tomaterna är mycket ”köttiga”, smakrika och fulla av krämighet. Dessa tomater är verkligen en fröjd för såväl öga som gom. Tomaterna kan ätas direkt som de är men även användas till såser, grytfond, soppor, salsor och på bruschetta.
ProduktsidaTomater, Ketchup 340gr glas Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT MTK 034
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT MTK 034
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Muttis ketchup innehåller 100% färska, italienska tomater, vinäger och socker. Denna ketchup är högkvalitativ och har en lite ”vuxnare” smak, vilket bidrar till att användningsområdet ökar. Muttis ketchup passar till alla rätter, där ketchup vanligtvis används men den passar också att ha i grytor, i färsrätter och som såsbas. Helt enkelt som smakförstärkare! 100% GMO-fria tomater.
ProduktsidaBV Tomater, Passerade 0,4L glas Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PAF 004
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PAF 004
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Muttis söta, goda passerade tomater i praktisk glasflaska. Fin till pastasåser, i grytor, på pizzan och som smakförstärkare.
ProduktsidaBV Tomater, Passerade 0,7L glas Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PAF 070
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PAF 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Muttis söta, goda passerade tomat i praktisk glasflaska.
ProduktsidaBV Tomater, Passerade m basilika,0,4L glas Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PBF 040
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PBF 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Muttis passerade tomater med stora, härliga basilikablad. En otroligt smakrik tomat”sås”. Kan användas som den är på pastan men kan också ”berikas” med t ex frästa bitar av svamp, aubergine, zucchini, paprika eller sidfläsk. Utmärkt också i fisk- eller köttgrytor.
ProduktsidaBV Tomater, Pizzasås 400g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PIB 004
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PIB 004
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
En färdigkryddad pizzasås med oregano, basilika och lök. Färdig att breda över pizzan, strö sedan på mozzarella och ev. skinka/svamp eller någon annan av dina favorit”pålägg” och in i ugnen- mums! Fin också som smaksättare i grytor tex i fläsk och lammgrytor.
ProduktsidaTomater, Pizzasås 4,1kg Kryddad Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PIB 042
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PIB 042
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Färdig pizzasås i storförpackning. Innehåller tomat, kryddor och salt. Till restauranger, catering och deli-butiker. OBS! KONCENTRERAD – TILLSÄTT 25-30% VATTEN.
ProduktsidaTomater, Pizzasås NATURELL 4,1 kg burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PIB NAT
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PIB NAT
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Färdig naturell, okryddad pizzasås i storförpackning. Till restauranger, catering och deli-butiker.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa finkrossade 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL 004
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL 004
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Polpa, krossade tomater från Mutti, härligt röda och fylliga i smaken. Fina i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som bas i kalla såser/salsa. Värt att notera: till 400 g polpa går det åt ca 2 kilo tomater!
ProduktsidaTomater, Polpa finkrossade 4,050kg Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL 042
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL 042
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Krossade tomater på stor burk för resturang, catering och storkök. Fina att använda i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan m.m. Värt att notera: för att producera 4 kg polpa går det åt över 20 kg tomater! Innehåller 99,8% tomater + salt.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa finkrossade 3x400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL 3X4
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL 3X4
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Polpa-triss, krossade tomater från Mutti, härligt röda och fylliga i smaken. Utmärkta att använda i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som bas i kalla såser. Pris per förp. (3x400g). PERFEKT FÖR DEN STORA FAMILJEN. Värt att notera: till 400 g polpa går det åt ca 2 kilo färska tomater!
ProduktsidaTomater, Polpa Bag in Box 2x5kg Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL BAG
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL BAG
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Utmärkta krossade tomater i en smidig förpackning. I varje krt finns 2 x 5kg Bag in Box, enkla att använda och att lagra. Mutti krossade tomater passar till pasta, pizza, i grytor, som smakförstärkare, i soppor och mer därtill.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa Basilika 400g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL BAS
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL BAS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis finkrossade tomater, härligt röda och fylliga i smaken, numera även smaksatta med basilika! Fina i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som salsa-smaksättare.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa smaksatt Vitlök 400g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL VIT
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL VIT
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis finkrossade tomater, härligt röda och fylliga i smaken, numera även smaksatta med vitlök! Fina i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som salsa-smaksättare.
ProduktsidaBV Tomatpuré, trippel koncentr. 185g tub Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PTT 018
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PTT 018
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
En mycket koncentrerad tomatpuré, där det endast behövs en liten klick, alltså mycket dryg och smakrik. Fin till pastasåser, i grytor, till marinad och som smakförstärkare. Notera: Det går åt ca 7 kg färska tomater till 1 kg puré!
ProduktsidaTomatpuré, dubbel koncentr. 200g tub Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PTU 020
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PTU 020
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Muttis klassiska högkvalitativa koncentrerade tomatpuré, där det endast behövs en liten klick – dryg och smakrik. Fin till pastasåser, i grytor, i marinad och som smakförstärkare.
ProduktsidaTomatpuré, dubbel koncentrat 880g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PTU 088
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PTU 088
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis klassiska högkvalitativa koncentrerade tomatpuré, där det endast behövs en liten klick – dryg och smakrik. Här i större burk för storkök, restaurang, catering och deli-butik.
ProduktsidaTomater, Sugo pronto 2,5kg Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT SUG 025
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT SUG 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Muttis färdiga tomatsås med olivolja. Perfekt bas för restauranger och catering. Fin till pasta, pizza, såser, grytor och som smaksättare. 2,5 kg burk.
ProduktsidaRicotta Fresca 250g Granarolo
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST GRI 025
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GRI 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Ricotta är en färskost som görs på vasslan när man separerat ostmassan. Man tillskriver uppkomsten av den här osten till den helige Fransiskus som ska ha lärt hedarna att tillverka ost som kan ätas även av vegetarianer. Användnings- områdena är otaliga. Den kan ätas naturell till sallad och bröd, men även som dessert med honung och frukt. Utmärkt i matlagning. Prova den i köttfärsen istället för mjölk och ströbröd och pannbiffarna blir härligt saftiga! Och ett måste i fylld, färsk pasta!
ProduktsidaMascarpone, 250g Granarolo
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST MAS G25
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MAS G25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
En klassisk färsk Mascarpone med italiensk grädde och minst 75 dagars hållbarhet. Mascarpone är ett måste till Tiramisú men även som grädd- substitut till tex grytor, pastasåser, bakverk, vispad med vanillin/vanlijstång och cheesecake.
ProduktsidaGrana Padano minst 10 mån, 1kg Granarolo
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 114
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 114
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. Tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 14 m 380-430g
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAP 040
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAP 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Denna Parmigiano Reggiano är lagrad i 14 måndader. Produceras efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien. Osten är namn- och regionskyddad enligt EU:s regler. Gjord på komjölk. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano, 200g Matric
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 020
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 020
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 14 mån 1 kg
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 124
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 124
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 14 månader. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. 1,1kg bitar som passar utmärkt storbutik som storkök.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24 mån, 500g Matric
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 200
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 200
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24mån, 4kg
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 244
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 244
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano KRAV extralagrad, 150g Matric
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR E01
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR E01
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
KRAV-märkt – certifierad av ICEA. Lagrad i minst 28-30 mån. Nu även i 150g portion. Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden – en verklig njutning!
ProduktsidaParmi-Reggiano KRAV extralagrad, 2kg Rossi
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR E20
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR E20
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Krav-märkt, certifierad av ICEA. Lagrad i minst 28-30 mån. Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden – en verklig njutning!
ProduktsidaHel Parmigiano Reggiano 24 m
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR H24
Antal per förp.
38
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR H24
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
38
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk!
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 2kg Mezzaluna
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR HMA
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR HMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk! Prova Mezza Luna – Halvmånar av Parmigiano Reggiano. Här lagrad i 24 månader och skuren i praktiska skivor för svinnfri hantering vid ostdisken.
ProduktsidaFlakes av Parmigiano Reggiano 500g
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR S05
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Parmigiano Reggiano riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g. Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger.
ProduktsidaFlakes av Parmigiano Reggiano 120g
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR S12
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR S12
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Parmigiano Reggiano riven i flakes. Praktisk mindre förpackning på 120g. Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 100g Matric
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P10
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. Ingredienser: mjölk, salt, löpe. 100 g. Säljes i kartonger om 12 påsar.
ProduktsidaÄggpasta, Fettuccine -breda 250g Matric
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U02 124
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U02 124
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Bandspaghetti med ägg – Ät dem gärna med klassisk ragú Bolognese. Vårt recept: Lägg ett paket torkad Karl Johansvamp i ljummet vatten i ½ timme. Hacka lök, vitlök, morot och selleri, fräs i olivolja på svag värme. Ta upp svampen, skär den i bitar och låt den fräsa med. Tillsätt ca 200 g grovmalen köttfärs och låt det hela ta färg. Lös upp 2 msk tomatpuré i 1 dl buljong och häll över. Salta, peppra, lägg ner ett lagerblad och några kryddpepparkorn. Låt såsen puttra någon timme och späd med buljong om den blir för tjock. Servera pastan med såsen och rikligt med parmesan. Pris per paket (20 pkt/krt). Art.nr.Axfood(Snabbgross):415344
ProduktsidaÄggpasta, Pappardelle -Extra breda 250g Matric
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U02 125
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U02 125
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Bred bandspaghetti – Äggpasta. Vårt tips: Pappardelle med scampi; Hacka vitlök och rikligt med bladpersilja och låt det fräsa en liten stund i god jungfruolja. Koka pastan i saltat vatten. Låt scampi eller kräftstjärtar puttra med i persiljehacket i två minuter (bara så de blir varma). Slå av vattnet från pastan och häll över såsen och klipp över lite färsk persilja. Smaklig måltid!
ProduktsidaÄggpasta, Garganelli -vikta rör 500g Matric
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U05 179
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U05 179
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Vårt tips: Garganelli med salsicciasås. Bryn finhackad lök i lite olja. Tillsätt salsiccian (själva köttet), smula ned i grytan- bryn. Peppra med svartpeppar samt krydda med Oris. När löken & salsiccian är brynta- tillsätt matlagningsgrädde och riven parmesan- servera!
ProduktsidaÄggpasta, Riccioli -lockar 500g Matric
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U05 186
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U05 186
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Äggpasta. Vårt recept ”Riccioli alla carrettiera” : Hacka en gul lök, två skivor pancetta eller sidfläsk och 50 g salsiccia fresca (VER SAC FRE). Låt hacket fräsa i lite olivolja och när det tagit färg häll i ½ glas vitt vin som får dunsta. Tillsätt 150 g krossade tomater (Mutti) och en strimlad gul eller röd paprika. Krydda med lite ORIS, en halv buljongtärning och vid behov lite vatten. Låt såsen koka i ytterligare ca 15 min. Servera den kokta pastan med såsen och nyriven parmesan. Buon appetito!
ProduktsidaCoppa Stagionata -Fläskkarré, 1,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER COP HEL
Antal per förp.
7.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COP HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
7.5
Coppa är en typisk charkprodukt för finsmakaren och kommer från Emilia. Den framställs av köttet från nacken på grisen (karrén) eller av fransyskan. Köttet arbetas och masseras med salt, stoppas i fjälster och binds upp. Coppan torkas och lagras i utrymmen med kontrollerad temperatur och fuktighet i minst 120 dagar. Skär Coppa i tunna skivor och ät till bröd som förrätt (antipasto).
ProduktsidaMortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 250
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5
Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.
ProduktsidaMortadella IGP, SLusso,pistage 4,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 900
Antal per förp.
4.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 900
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4.5
Blandningen till Mortadella S Lusso är en topprodukt hos Veroni och fungerar som måttstock för alla andra mortadellatillverkare i Italien. Den är ursprungsskyddad med märkningen IGP Mortadella Bologna. Produkten är välkokt med små, väl synliga, tärningar av späck. Väl balanserad smak tack vare späckbitarna som ger grisköttet en mildare smak. Fetthalt 26,5%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, pajer, eller i sallader.
ProduktsidaProsciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
ProduktsidaProsciutto Parma, Pelatello, 6kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR PEL
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR PEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
En Parma kännetecknas av stämpeln med hertigkronan. Parmaskinkan anses vara kungen bland italienska charkuterivaror. Veronis Parma är lagrad i minst 14 månader. Denna Parma är utan lägg och utan merparten av svålen, därav namnet pelatello (skalad). 2st per kartong, säljs per kg.
ProduktsidaPorchetta Rustica ca 5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER POR RUS
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER POR RUS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Ugnsstek av gris kryddad med vitlök, rosmarin och lagerblad. Typisk för Mellanitalien. Svålen är härligt knaperstekt. Den äts vanligen kallskuren men kan med fördel värmas i folie i ugn.
ProduktsidaProsciutto cotto PiuGusto kokt, 9kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC PIU
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC PIU
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Kokt skinka – en kokt, mjuk, söt och len produkt som kommer från grislåret. Mild doft och svagt rosa färg. En god balans mellan fett och magert kött gör den här skinkan kompakt, jämn och speciellt lämpad i matlagningen. Framställningen inleds med en massage som gör att kryddorna lättare tas upp (salt, peppar, lagerblad, enbär….). Därefter ångkokas skinkan.
ProduktsidaProsciutto cotto Rustico -kokt 7,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC RUS
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC RUS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Prosciutto cotto Rustico, en underbart mör och delikat kokt skinka. Tillverkad av högsta kvalitet av hela grislår, som kryddas och kokas. Skinkan innehåller inget gluten, polyfosfater eller spår av mjölk. Energi: 242 kcal/100g. Protein: 15,3%. Fett: 19,5%.
ProduktsidaProsciutto al pepe, Toscano, 6kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO TOS
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO TOS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
En prosciutto crudo gjort på toscanskt vis med en lite kryddigare smak eftersom den har fått mogna ingniden med svartpeppar. Ett annorlunda, mycket smakligt inslag på buffébordet eller antipastotallriken! Obs! Innehåller litet ben. Skall skäras bort innan skivning i maskin. Instruktion medföljer vid leverans.
ProduktsidaFärsk Salsiccia – KLASSISK, 230g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC FRE
Antal per förp.
2.76
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC FRE
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2.76
Färsk grovmalen fläskkorv, gjord på enbart malet fläskkött, späck och kryddor. Glutenfri och laktosfri. Stoppad i naturfjälster. Kan bräseras, stekas i panna eller i ugn eller grillas. Vac pack.
ProduktsidaFärsk Salsiccia – CHILI, 230g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC FST
Antal per förp.
2.76
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC FST
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2.76
En färsk malen fläskkorv ”salsiccia” kryddad med rödpeppar för lite extra sting! Stoppad i natuligt fjälster. Kan stekas i panna eller ugn och är förträfflig på grillen. Vac-packad. Ingredienser: fläskkött, salt, kryddor, aromämnen, socker: dextros, antioxidant: askorbinsyra, konserveringsmedel: kaliumnitrat. Glutenfri och laktosfri. P.S.! Man kan också ta ur köttet och använda det i pastasåsen!
ProduktsidaFärsk Salsiccia – TOSCANA, 230g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC FTO
Antal per förp.
2.76
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC FTO
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2.76
En färsk malen fläskkorv ”salsiccia” lätt kryddad med fänkål! Stoppad i naturligt fjälster. Kan stekas i panna eller ugn och är förträfflig på grillen. Vac-packad. Ingredienser: fläskkött, salt, kryddor, aromämnen, socker: dextros, antioxidant: askorbinsyra, konserveringsmedel: kaliumnitrat Glutenfri och laktosfri. P.S. Man kan också ta ur köttet och använda det i pastasåsen!
ProduktsidaSalame Felino IGP ca 1 kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAL FEL
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAL FEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Salame Felino tradizionale är en , som namnet antyder, traditionell salame från Emila-Romagna med mycket hög köttkvantitet och en behaglig smak samt en härlig konsistens. Skivorna skärs med fördel snett i lagom tjocka skivor. Passar perfekt till antipasto-tallriken och på buffé-bordet. I bekväm ATM som håller lagringstiden.
ProduktsidaBV Förkokt Fläsklägg, Stinco ca. 600g
Färdig mat
Artikelnummer
VER STI HEL
Antal per förp.
5.2
Klicka för att läsa mer
2271510PPPPPCArtikelnummer
VER STI HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5.2
Stinco, eller fläsklägg, är förkokt och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts gärna vid jul/nyår men även vid andra tillfällen med hemlagad potatismos, polenta ellergrönsaksgryta som Peperonata.
ProduktsidaBV Förkokt Sylta, Zampone, 1kg
Färdig mat
Artikelnummer
VER ZAM HEL
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ZAM HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Zampone och Cotechino är typiska fläskkorvar från Emilia med ursprungsbeteckningen DOP di Modena. De görs på en blandning av magert griskött,speck och svål som ger dem dess karakteristiska smak, de saltas, kryddas och stoppas i fjälster (Cotechino) eller i grisfot (zampone). Båda är förkokta och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts vid jul/nyår men även vid andra tillfällen gärna med hemlagad potatismos eller linser.
ProduktsidaBV Förkokt Sylta, Cotechino, 500gr
Färdig mat
Artikelnummer
VER COT 050
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COT 050
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Zampone och Cotechino är typiska fläskkorvar från Emilia med ursprungsbeteckningen DOP di Modena. De görs på en blandning av magert griskött, fett och svål som ger dem dess karakteristiska smak, de saltas, kryddas och stoppas i fjälster (Cotechino) eller i grisfot (zampone). Båda är förkokta och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts vid jul/nyår gärna med hemlagad potatismos eller linser.
ProduktsidaScamorza Affumicata 250g, Granarolo
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST GSC 025
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GSC 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Scamorza är en lättrökt ost av komjölk, konsistensen påminner om mozzarella. Lägg den gärna på pizzan, i en sallad tillsammans med tomat, kokt skinka och oliver eller som den är som ett originellt inslag på ostbrickan!
ProduktsidaSoppasta, Stjärnor Minestrone 250g Matric
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U02 MST
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U02 MST
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Soppasta Stjärnor- små pastastjärnor – perfekt till Minestrone. Vårt recept: Blandade grönsaker i små kuber t ex potatis, morot, selleri, zucchini, mangold eller spenat, lök. Fräs grönsakerna i lite olivolja och häll sedan över ca 2 liter buljong. När grönsakerna är nästan mjuka häller du i en burk avrunna kidneybönor och 200 g Stelline. Låt koka ytterligare ca 7-8 min. Riv över parmigiano reggiano och servera rykande varm. Även en klicka pesto är gott att blanda i.
ProduktsidaJuice, A-C-E apelsin/morot/citron 250ml
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB JAC 025
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
LOB JAC 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Drick baserad på apelsin, morot och citronjuice med vitaminer och socker. 25cl/flaska, säljes per flak om 24 flaskor/flak.
ProduktsidaJuice, Apelsin 250ml
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB JAR 025
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
LOB JAR 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Fruktdryck gjord på koncentrerad fruktsaft av apelsin. 25cl/flaska, säljes per flak om 24 flaskor/flak.
ProduktsidaJuice, Blodapelsin m apelsinblommor 250ml
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB JBL 025
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB JBL 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Dryck baserad på juice av blodapelsin med apelsinblommor. 25cl/flaska, säljes per flak om 24 flaskor/flak.
ProduktsidaJuice, Gröna Äpplen m nyponextrakt, 250ml
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB JGA 025
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB JGA 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Dryck baserad på juice och puré av äpple med nyponextrakt. 25cl/flaska, säljes per flak om 24 flaskor/flak.
ProduktsidaJuice, Päron 250ml
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB JPR 025
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
LOB JPR 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Drick baserad på juice och puré av päron. 25cl/flaska, säljes per flak om 24 flaskor/flak.
ProduktsidaJuice, Persika 250ml
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB JPS 025
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
LOB JPS 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Drick baserad på juice och puré av persika. Flaska à 25 cl, säljes per flak om 24 flaskor.
ProduktsidaProsciutto cotto PiuGusto kokt, halv 4,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC PIH
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC PIH
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Kokt skinka – en kokt, mjuk, söt och len produkt som kommer från grislåret. Mild doft och svagt rosa färg. En god balans mellan fett och magert kött gör den här skinkan kompakt, jämn och speciellt lämpad i matlagningen. Framställningen inleds med en massage som gör att kryddorna lättare tas upp (salt, peppar, lagerblad, enbär….). Därefter ångkokas skinkan. Denna più gusto är halv, väger ca 4,5kg.
ProduktsidaLäsk, EKO Galvanina Tonica 200cl
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GTO E02
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GTO E02
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
La Galvanina. Italiensk tonic. Passar utmärkt till Gin & Tonic, Cognac & Tonic, Lakrits GT eller bara precis som den är med citronskiva och is.
ProduktsidaLäsk EKO, Granatäpple 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GRA E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GRA E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Granatäpple. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak ekologisk. Denna med smak av granatäpple.
ProduktsidaProsciutto cotto erbe-ugnsbakad halv, 3,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC ERH
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC ERH
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Skinka som bakats i ugn under ett täcke av färska örter som rosmarin, timjan, lagerblad, oregano och mejram m fl. Förpackad i halvor om ca 3,5 kg.
ProduktsidaQuattrocento – hårdost ”400” ca 4 kg Granarolo
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 400
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 400
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt löpe, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt löpe är icke animalisk löpe, man använd er sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.
Produktsida