GRAU05190.jpg

Pasta, ris & mjöl

Äggpasta, Lasagne-plattor 500g Granarolo

Artikelnummer

GRA U05 190

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

14

8000839581901

Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet: man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärssås. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.

Relaterade produkter

  • PASU02MST.jpg

    Soppasta, Stjärnor Minestrone 250g Matric

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS U02 MST

    Antal per förp.

    24

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS U02 MST

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    24

    7350005271527

    Soppasta Stjärnor- små pastastjärnor – perfekt till Minestrone. Vårt recept: Blandade grönsaker i små kuber t ex potatis, morot, selleri, zucchini, mangold eller spenat, lök. Fräs grönsakerna i lite olivolja och häll sedan över ca 2 liter buljong. När grönsakerna är nästan mjuka häller du i en burk avrunna kidneybönor och 200 g Stelline. Låt koka ytterligare ca 7-8 min. Riv över parmigiano reggiano och servera rykande varm. Även en klicka pesto är gott att blanda i.

    Produktsida
  • GRAS50078.jpg

    Pasta, Strozzapreti 5kg påse

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    GRA S50 078

    Antal per förp.

    1

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    GRA S50 078

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    1

    8000839200789

    Strozzapreti = Strypa präster. Storpack. Vårt tips: Ragù con la salsiccia. Hacka lök, vitlök, morot och fräs i olivolja, ta bort skinnet från salsiccian (VER SAC FRE), smula ner innehållet i grönsakshacket, höj värmen och vänta tills all vätska evaporerat. Tillsätt färsk rosmarin eller ORIS, 2 msk balsamvinäger och låt också det koka bort. Häll i ca 4 dl tomatpure, låt det hela koka ihop och servera pastan med såsen och färskriven parmesan.

    Produktsida
    • Eko
    PASM05CAP.jpg

    Pasta Monograno Pacòte EKO 500g

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS M05 CAP

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS M05 CAP

    Region

    Trentino-Alto Adige

    Antal per förp.

    12

    8000755311835

    Denna ekologiska pasta framställs med en special typ av durumvete framodlat i Murgia-regionen i början av 1900-talet av en okänd italiensk senator vid namn Raffaele Cappelli. Våra pastamästare har blandat mjölet från syd endast med källvatten från Dolomiternas höjder. Denna blandning av sol och friskhet ger upphov till en spänstig och ärlig pasta, perfekt att tillaga de svåraste recepten med. Tuggmotståndet känns både mjukt och krispigt, söt i gommen som nybakat bröd med en viss sälta i eftersmaken. I södra Italien kallas denna pasta ofta för ”calamarata”. Används flitigt av kockar med Michelinstjärnor!

    Produktsida
    • Eko
    PASM05CON.jpg

    Pasta Monograno Conchiglioni EKO 500g

    Pasta, ris & mjöl

    Artikelnummer

    PAS M05 CON

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    PAS M05 CON

    Region

    Trentino-Alto Adige

    Antal per förp.

    12

    8000755021895

    Denna ekologiska pasta framställs med ett högkvalitativt odlat vete i södra Italien, främst Sicilien och Apulien. Matt-vetet, som det heter, är både starkt och tåligt. Våra pastamästare har blandat detta mjöl endast med vårt källvatten från Dolomiternas höjder. Vid tillagning ger pastan en sensation av hö, färsk ost och en smak fylld av stenugnsbakat smörigt bröd. Tuggmotståndet är perfekt ”al dente” och motsvarar alla förväntningar. Används flitigt av kockar med Michelinstjärnor!

    Produktsida