LOCIMM012.jpg

Fiskkonserver

Makrillfiléer i olivolja 125g Caber

Artikelnummer

LOC IMM 012

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

10

8000226999609

Mycket goda och köttiga makrilllfiléer i olivolja. Handrensade och beredda enligt gammal tradition. Prova den med vår goda italienska majonnäs. 125g, avrunnen vikt 84g

Relaterade produkter

  • LOCVON013.jpg

    Vongole, i vatten 130g Caber

    Fiskkonserver

    Artikelnummer

    LOC VON 013

    Antal per förp.

    12

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    LOC VON 013

    Region

    21

    Antal per förp.

    12

    8000226919423

    Vongole – Hjärtmusslor – Vårt recept: Spaghetti alle vongole. Koka spaghettin i saltat vatten. Hacka vitlök och bladpersilja fint och låt det få puttra lite i olivolja. Häll ner spadet från musslorna i såsen lite i taget och låt det dunsta. När pastan är färdigkokt häller du ner musslorna i såsen och låter dem bli varma. De får inte koka! Häll av vattnet från spaghettin och häll över musselsåsen. Klipp över lite bladpersilja och servera.

    Produktsida
  • LOCIMA023.jpg

    Sardeller, filéer i olja 230 g

    Fiskkonserver

    Artikelnummer

    LOC IMA 023

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    LOC IMA 023

    Region

    21

    Antal per förp.

    6

    80635895

    Sardeller inlagda i olja. Bl a perfekt krydda till fiskrätter. Gör tomatsåsen till pastan lite mer spännande genom att låta några sardeller smälta tillsammans med finhackad vitlök i olja. Tillsätt en burk hela tomater, lite ORIS och en nypa socker. När såsen kokat ihop tillsätts två teskedar kapris med skaft (LOC KAP 055). Använd såsen till pasta eller låt några stekta lövbiffar få puttra några minuter i såsen och Du får ”Bistecca alla Pizzaiola”.

    Produktsida
  • LOCIMT011.jpg

    Tonfisk, Helfilé i olja 120g Caber

    Fiskkonserver

    Artikelnummer

    LOC IMT 011

    Antal per förp.

    24

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    LOC IMT 011

    Region

    21

    Antal per förp.

    24

    8000226922010

    Tonfiskfileer i bit inlagda i olivolja. En verklig delikatess, denna tonfisk är av den bästa kvaliteten. Varför inte använda den när man gör Vitello tonnato? Tunna skivor av kalvstek som täcks med en sås bestående av tonfisk, sardeller, äggulor, kapris, citronsaft och vitvinsvinäger. Mixa ingredienserna till såsen i en matberedare och späd den om den blir för tjock med olivolja. Bred såsen över den skivade kalven och låt stå i kylskåp 3-4 timmar. Dekorera med tunna skivor av citron. Denna fisk är fångad med spö och är av tillåten ursprung, Biskaiabukten.

    Produktsida
  • LOCIMV300.jpg

    Skaldjurssallad, Insalata di mare 3 kg

    Fiskkonserver

    Artikelnummer

    LOC IMV 300

    Antal per förp.

    2

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    LOC IMV 300

    Region

    Puglia

    Antal per förp.

    2

    8031425000506

    SALLAD ”OCEAN” MED HAVETS LÄCKERHETER. Ingredienser: Bläckfisk, musslor och skaldjur av varierande sort och mängd: tre typer av bläckfisk; Cefalopodi, Sepia och Lologo; blåmusslor, havskräftor. Hummersmak: (torsk, äggvita, potatismjöl, salt, hummerextrakt, chilipeppar), solrosolja, paprika, oliver, vatten, vinäger, salt, persilja, vitlök. Vikt: netto 3000g avrunnet 1800g

    Produktsida