VERSTIHEL.jpg

Färdig mat

BV Förkokt Fläsklägg, Stinco ca. 600g

Artikelnummer

VER STI HEL

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

5.2

2271510PPPPPC

Stinco, eller fläsklägg, är förkokt och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts gärna vid jul/nyår men även vid andra tillfällen med hemlagad potatismos, polenta ellergrönsaksgryta som Peperonata.

Relaterade produkter

  • VERCOT050.jpg

    BV Förkokt Sylta, Cotechino, 500gr

    Färdig mat

    Artikelnummer

    VER COT 050

    Antal per förp.

    8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER COT 050

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    8

    8005573000299

    Zampone och Cotechino är typiska fläskkorvar från Emilia med ursprungsbeteckningen DOP di Modena. De görs på en blandning av magert griskött, fett och svål som ger dem dess karakteristiska smak, de saltas, kryddas och stoppas i fjälster (Cotechino) eller i grisfot (zampone). Båda är förkokta och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts vid jul/nyår gärna med hemlagad potatismos eller linser.

    Produktsida
  • VERZAMHEL.jpg

    BV Förkokt Sylta, Zampone, 1kg

    Färdig mat

    Artikelnummer

    VER ZAM HEL

    Antal per förp.

    8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER ZAM HEL

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    8

    8005573000121

    Zampone och Cotechino är typiska fläskkorvar från Emilia med ursprungsbeteckningen DOP di Modena. De görs på en blandning av magert griskött,speck och svål som ger dem dess karakteristiska smak, de saltas, kryddas och stoppas i fjälster (Cotechino) eller i grisfot (zampone). Båda är förkokta och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts vid jul/nyår men även vid andra tillfällen gärna med hemlagad potatismos eller linser.

    Produktsida