ITASACCAL.jpg

Charkuterier

Salsiccia calabra picc, stark ca 350g

Artikelnummer

ITA SAC CAL

Region

Lombardia

Antal per förp.

5

2385038200003

En salame med styrka kryddad med rödpeppar innehåller100% fläskkött- Mycket lämplig på pizzan, passar fint också som antipasto.

Relaterade produkter

  • VERROM1SP.jpg

    Salame Spianata stark, 100g skivad Matric

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER ROM 1SP

    Antal per förp.

    10

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER ROM 1SP

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    10

    7350005272531

    I salumi di Matilda – Spianata piccante Skivad, grovmalen, lufttorkad, stark och platt salami. Utvalt griskött och späck som hackats, kryddats och stoppats i naturfjälster och sedan lagrats i speciella lokaler. Passar utmärkt som antipasto, tilltugg eller smörgåspålägg. Glutenfri, innehåller inga mjölkrelaterade substanser.

    Produktsida
  • VERROMPR3.jpg

    Prosciutto crudo, skivad 300g Matric

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER ROM PR3

    Antal per förp.

    10

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER ROM PR3

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    10

    7350005273538

    Skivad lufttorkad skinka i lite större förpackning om 300 g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används även som smakförhöjare i matlagningen. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehålller skinkan sin färg och naturliga fuktighet. Förvara den skivade prosciutton så kallt som möjligt i kylskåpet, gärna 0-gradigt, så går det lättare att sära på skivorna.

    Produktsida
  • VERPQPOG.jpg

    Q+ Prosciutto Parma, il Poggio 24mån, 8,5kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER PQ POG

    Antal per förp.

    8.5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER PQ POG

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    8.5

    2370790000008

    Denna utvalda Parmaskinka är vår absolut mest exklusiva, mest lagrade och mjällaste lufttorkade skinka. Den lagras mellan 24 – 30 månader. Urbenad på gammalt vis med kniv, levereras i special box. Lufttorkad Parmaskinka. Utvalda grislår av sk ”tunga grisar” (160-180 kg). Endast skinkor från dessa grisar kan ge den rätta jämnvikten mellan fett och magert kött, och känns igen på väldoften, den fina smaken, den speciella söta ådran och den jämna färgen. Framställningen liknar nästan en rit och utförs av experter. Grislåren smörjs in med salt, som sköljs av efter en tids vila.

    Produktsida
  • VERSPEHAL.jpg

    Lufttorkad rökt skinka -Speck, 2,5kg Matric

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER SPE HAL

    Antal per förp.

    7.5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER SPE HAL

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    7.5

    2385031800002

    Lufttorkat, svagt rökt skinklår. Formen är tillplattad och avlång. Smaken är lätt salt, kryddstark och rökt. Speck ”Tirolo” tillverkades ursprungligen i norra Italien (Alto Adige eller Sydtyrolen) efter en antik konserveringsform: saltning och långsam kallrökning. Speck Tirolo ska skäras i tunna skivor och passar både till antipasto och till matlagning, där den kan ge smak åt pastarätter och en trevlig brytning i t ex sallader. Säljs styckvis ca 2,5kg – kilopris.

    Produktsida