ITASALMIL.jpg

Charkuterier

Salame Milano 2,5kg

Artikelnummer

ITA SAL MIL

Region

Lombardia

Antal per förp.

10

2385038400007

Lufttorkad finmalen salami, den klassiska italienska salamin. Typisk för området runt Milano. Kryddad med krossad svartpeppar. Kanske den salamin som säljs mest i Italien. Bör skäras mycket tunt.

Relaterade produkter

  • VERSACFRU.jpg

    Färsk Salsiccia – RUSTICA, 350g Matric

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER SAC FRU

    Antal per förp.

    2.8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER SAC FRU

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    2.8

    2385032800001

    Färsk fläskkorv ”salsiccia” används flitigt i många regioner i Italien. På den svenska marknaden finns olika sorter, mer eller mindre äkta. Salsiccia rustica är den grövre varianten och mycket uppskattade bl.a. i norra Italien. Den kan med fördel grillas och läggas i grytor, alternativt tar man ut själva köttet och använder det som köttfärs i pastarätter. Ingredienser: fläskkött, salt, kryddor, aromämnen, socker: dextros, antioxidant: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit. Glutenfri och laktosfri.

    Produktsida
  • VERLOMMAG.jpg

    BV Magretto-Lombo, ca 1,5 kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER LOM MAG

    Antal per förp.

    9

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER LOM MAG

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    9

    2385109600008

    Magretto hel á c:a 1,5 kg. Magretto är en benfri kotlettrad kryddad enligt hemligt recept. Magretto är som namnet antyder en väldigt mager chark- produkt och kan användas till antipasto, som småplock och som smörgåspålägg.

    Produktsida
  • VERMOR900.jpg

    Mortadella IGP, SLusso,pistage 4,5kg Veroni

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER MOR 900

    Antal per förp.

    4.5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER MOR 900

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    4.5

    2485100400000

    Blandningen till Mortadella S Lusso är en topprodukt hos Veroni och fungerar som måttstock för alla andra mortadellatillverkare i Italien. Den är ursprungsskyddad med märkningen IGP Mortadella Bologna. Produkten är välkokt med små, väl synliga, tärningar av späck. Väl balanserad smak tack vare späckbitarna som ger grisköttet en mildare smak. Fetthalt 26,5%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, pajer, eller i sallader.

    Produktsida
  • VERPROCUL.jpg

    BV Culatello della Tradizione 4-5kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER PRO CUL

    Antal per förp.

    9

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER PRO CUL

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    9

    2485106900009

    Den lufttorkade Culatello (rumpan), tillverkas av den inre delen på skinkan. Culatello kryddas och torrsaltas för hand. Den lagras 15-18 månader i speciella källare. Culatello har en doft man inte kan missta sig på, söt och delikat tack vare en långsam mognadsprocess och förädling av smaken i fuktig miljö. Den färdiga produkten har en karakteristisk päronform, med ett lätt fettlager i den konvexa delen, och den är insnörad i flera lager så att ett nät formas. Skuren är skivan uniformt röd med vitt fett mellan muskelbanden. Bearbetningen sker i någon av följande komuner i Emilia Romagna: Polesine, Busseto, Zibello, Soragna, Roccabianca, San Secondo, Sisso eller Colorno.

    Produktsida