ITASALFIN.jpg

Charkuterier

Salame Finocchiona (fänkålssalami) 2,5kg Matric

Artikelnummer

ITA SAL FIN

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

22.5

2385038300000

En mycket smakrik, grovmalen salami med karakteristisk smak av fänkål. Typisk för Toscana. Bör skivas i tunna skivor.

Relaterade produkter

  • VERMOR900.jpg

    Mortadella IGP, SLusso,pistage 4,5kg Veroni

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER MOR 900

    Antal per förp.

    4.5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER MOR 900

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    4.5

    2485100400000

    Blandningen till Mortadella S Lusso är en topprodukt hos Veroni och fungerar som måttstock för alla andra mortadellatillverkare i Italien. Den är ursprungsskyddad med märkningen IGP Mortadella Bologna. Produkten är välkokt med små, väl synliga, tärningar av späck. Väl balanserad smak tack vare späckbitarna som ger grisköttet en mildare smak. Fetthalt 26,5%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, pajer, eller i sallader.

    Produktsida
  • VERSALFEL.jpg

    Salame Felino IGP ca 1 kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER SAL FEL

    Antal per förp.

    3

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER SAL FEL

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    3

    2385105610001

    Salame Felino tradizionale är en , som namnet antyder, traditionell salame från Emila-Romagna med mycket hög köttkvantitet och en behaglig smak samt en härlig konsistens. Skivorna skärs med fördel snett i lagom tjocka skivor. Passar perfekt till antipasto-tallriken och på buffé-bordet. I bekväm ATM som håller lagringstiden.

    Produktsida
  • VERZAMHEL.jpg

    BV Förkokt Sylta, Zampone, 1kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER ZAM HEL

    Antal per förp.

    8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER ZAM HEL

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    8

    8005573000121

    Zampone och Cotechino är typiska fläskkorvar från Emilia med ursprungsbeteckningen DOP di Modena. De görs på en blandning av magert griskött,speck och svål som ger dem dess karakteristiska smak, de saltas, kryddas och stoppas i fjälster (Cotechino) eller i grisfot (zampone). Båda är förkokta och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts vid jul/nyår men även vid andra tillfällen gärna med hemlagad potatismos eller linser.

    Produktsida
  • VERMOR250.jpg

    Mortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER MOR 250

    Antal per förp.

    5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER MOR 250

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    5

    2385101300005

    Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.

    Produktsida