VERPAR700.jpg

Charkuterier

Prosciutto Parma, 7kg Veroni

Artikelnummer

VER PAR 700

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

14

2485101600003

Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).

Relaterade produkter

  • VERSACFST.jpg

    Färsk Salsiccia – CHILI, 230g Veroni

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER SAC FST

    Antal per förp.

    2.76

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER SAC FST

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    2.76

    2385108600009

    En färsk malen fläskkorv ”salsiccia” kryddad med rödpeppar för lite extra sting! Stoppad i natuligt fjälster. Kan stekas i panna eller ugn och är förträfflig på grillen. Vac-packad. Ingredienser: fläskkött, salt, kryddor, aromämnen, socker: dextros, antioxidant: askorbinsyra, konserveringsmedel: kaliumnitrat. Glutenfri och laktosfri. P.S.! Man kan också ta ur köttet och använda det i pastasåsen!

    Produktsida
  • VERMOR900.jpg

    Mortadella IGP, SLusso,pistage 4,5kg Veroni

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER MOR 900

    Antal per förp.

    4.5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER MOR 900

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    4.5

    2485100400000

    Blandningen till Mortadella S Lusso är en topprodukt hos Veroni och fungerar som måttstock för alla andra mortadellatillverkare i Italien. Den är ursprungsskyddad med märkningen IGP Mortadella Bologna. Produkten är välkokt med små, väl synliga, tärningar av späck. Väl balanserad smak tack vare späckbitarna som ger grisköttet en mildare smak. Fetthalt 26,5%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, pajer, eller i sallader.

    Produktsida
  • VERPROCUL.jpg

    BV Culatello della Tradizione 4-5kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER PRO CUL

    Antal per förp.

    9

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER PRO CUL

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    9

    2485106900009

    Den lufttorkade Culatello (rumpan), tillverkas av den inre delen på skinkan. Culatello kryddas och torrsaltas för hand. Den lagras 15-18 månader i speciella källare. Culatello har en doft man inte kan missta sig på, söt och delikat tack vare en långsam mognadsprocess och förädling av smaken i fuktig miljö. Den färdiga produkten har en karakteristisk päronform, med ett lätt fettlager i den konvexa delen, och den är insnörad i flera lager så att ett nät formas. Skuren är skivan uniformt röd med vitt fett mellan muskelbanden. Bearbetningen sker i någon av följande komuner i Emilia Romagna: Polesine, Busseto, Zibello, Soragna, Roccabianca, San Secondo, Sisso eller Colorno.

    Produktsida
    • Eko
    VEREKHPEL.jpg

    Prosciutto Pelatello 5,5 kg EKO Matric

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER EKH PEL

    Antal per förp.

    11

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER EKH PEL

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    11

    2385039400006

    Ekologisk prosciutto crudo, lagrad i 16 månader. Utan lägg och utan ben, därav inget svinn, utan bara att skära tunt och njuta. Passar fint till antipasto, till sallader, på pizzan, till saltimbocca, till rullader och kyckling.

    Produktsida