VERROMPR3.jpg

Charkuterier

Prosciutto crudo, skivad 300g Matric

Artikelnummer

VER ROM PR3

Region

Lombardia

Antal per förp.

5

7350005273538

Skivad lufttorkad skinka i lite större förpackning om 300 g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används även som smakförhöjare i matlagningen. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehålller skinkan sin färg och naturliga fuktighet. Förvara den skivade prosciutton så kallt som möjligt i kylskåpet, gärna 0-gradigt, så går det lättare att sära på skivorna.

Relaterade produkter

  • VERSACFLU.jpg

    Färsk Salsiccia – LUGANEGA-KRINGLA, 350g Matric

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER SAC FLU

    Antal per förp.

    3

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER SAC FLU

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    3

    2385032700004

    Färsk fläskkorv ”salsiccia” används flitigt i många regioner i Italien. På den svenska marknaden finns olika sorter, mer eller mindre äkta. Salsiccia luganega är den smalare varianten och mycket uppskattad bl.a. i Ligurien eller Sardinien. Den kan med fördel grillas och läggas i grytor, alternativt tar man ut själva köttet och använder det som köttfärs i pastarätter. Ingredienser: fläskkött, salt, kryddor, aromämnen, socker: dextros, antioxidant: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit. Glutenfri och laktosfri. SÄSONGSPRODUKT: MARS-SEPT.

    Produktsida
  • VERPQPOG.jpg

    Q+ Prosciutto Parma, il Poggio 24mån, 8,5kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER PQ POG

    Antal per förp.

    8.5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER PQ POG

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    8.5

    2370790000008

    Denna utvalda Parmaskinka är vår absolut mest exklusiva, mest lagrade och mjällaste lufttorkade skinka. Den lagras mellan 24 – 30 månader. Urbenad på gammalt vis med kniv, levereras i special box. Lufttorkad Parmaskinka. Utvalda grislår av sk ”tunga grisar” (160-180 kg). Endast skinkor från dessa grisar kan ge den rätta jämnvikten mellan fett och magert kött, och känns igen på väldoften, den fina smaken, den speciella söta ådran och den jämna färgen. Framställningen liknar nästan en rit och utförs av experter. Grislåren smörjs in med salt, som sköljs av efter en tids vila.

    Produktsida
  • VERSACFST.jpg

    Färsk Salsiccia – CHILI, 230g Veroni

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER SAC FST

    Antal per förp.

    2.76

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER SAC FST

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    2.76

    2385108600009

    En färsk malen fläskkorv ”salsiccia” kryddad med rödpeppar för lite extra sting! Stoppad i natuligt fjälster. Kan stekas i panna eller ugn och är förträfflig på grillen. Vac-packad. Ingredienser: fläskkött, salt, kryddor, aromämnen, socker: dextros, antioxidant: askorbinsyra, konserveringsmedel: kaliumnitrat. Glutenfri och laktosfri. P.S.! Man kan också ta ur köttet och använda det i pastasåsen!

    Produktsida
  • VERSALFEL.jpg

    Salame Felino IGP ca 1 kg

    Charkuterier

    Artikelnummer

    VER SAL FEL

    Antal per förp.

    3

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    VER SAL FEL

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    3

    2385105610001

    Salame Felino tradizionale är en , som namnet antyder, traditionell salame från Emila-Romagna med mycket hög köttkvantitet och en behaglig smak samt en härlig konsistens. Skivorna skärs med fördel snett i lagom tjocka skivor. Passar perfekt till antipasto-tallriken och på buffé-bordet. I bekväm ATM som håller lagringstiden.

    Produktsida