Mondo

Mondo: ett varumärke inom Matric Italgross AB Matric Italgross saluför vin/öl/sprit från olika italienska regioner. Dryckerna finner du under menyn Dryck. Du kan även se vilka producenter i Italien vi samarbetar med, med hjälp av regionskartan, där vinleverantörerna står tillsammans med matleverantörerna. Mondo är Matric Italgross egna varumärke på diverse viner/spritsorter; se den ovan nämnda länken.

Alla säger passion – Vi arbetar med det!

När vi ger oss ut på våra resor för att hitta den rätta vingården eller det bästa bryggeriet, gör vi det som typiska italienare, fulla av passion och vilja att ge svenskar de bästa av drycker som Italien kan erbjuda. Med den italienska kulturen i hela kroppen söker vi drycker som alla har sin speciella framtoning – vin, grappa, likörer eller öl varav en del har en unik berättelse bakom sig som överraskar och sprider nya smakupplevelser.

Italiensk dryck till bords!

Alla våra alkoholdrycker kan beställas direkt hos oss om du har utskänkningstillstånd. Företagskunder som restauranger, catering, barer eller andra serveringar med tillstånd kan skicka oss en kopia på sitt registreringsbevis samt tillståndsbevis, varefter de blir upplagda som kund hos Matric Italgross. Ladda ner kundanmälan (PDF)