Varmrätter

Ram början
Receptbild
Fisksoppa med tomat
Härlig fisksoppa med Mutti tomater

Fisksoppa med tomat för 4 personer

Gör så här:

Bryn löken i olja, när den fräser tillsätt de olika fisksorterna och låt allt bryna tillsammans. Tillsätt all buljong, tillsätt sedan potatiserna som har skurits i bitar och låt allt sjuda på medelhögvärme i 10 minuter. Häll sedan i Mutti krossade tomater( Polpa) och låt det hela reducera i 20/30 minuter. Salta och peppra och lägg i räkorna när soppans önskade konsistens är klar. Strö över finhackad färsk persilja och servera med varsin skiva rågbröd.

Buon Appetito!

1 st1 burk Mutti Polpa
4 msk Monini
1 gul lök
3 stora potatisar
4 filéer torsk
4 skivor rågbröd
500 gr lax
500 ml grönsaksbuljong
600 gr färska räkor
finhackad färsk persilja
salt och peppar
Print Mail
Ram slut
Emilia-Romagna

Parmigiano Reggiano, Parmaskinka, Mortadella, Lasagne, Tortellini - ja, listan kan göras lång- man säger att denna region är ”Italiens mage”. Här äter man med stolthet av sina regionala produkter som även fått framfart i andra delar av Europa. Läs mer

Fler recept
Recept #25 Receptram
Recept #8 Receptram
Recept #9 Receptram