Varmrätter

Ram början
Receptbild
Grillade grönsaker/verdure grigliate
Grillade grönsaker som "contorno"(tillbehör) är vanligt förekommande i Italien. Det kan vara aubergine, zucchini, radicchio, paprika, tomat...

Grilla de utvalda grönsaker som du själv föredrar. Ringla lite olja över under grillningen och krydda med Salamoia Bolognese eller annat örtsalt.

Passar fint att äta dessa fräscha grönsaker till kött, fisk eller bara precis som de är med en bit bröd.

5 mlextra jungfruolja BIOS
2 st tomater
2 stpaprika
2 st zucchini
1 st aubergine
1 st radicchio/salladskål eller liknande
1 msksalamoia bolognese
Print Mail
Ram slut
Italien

Det italienska köket finns inte Italiens 20 regioner har sina egna speciella produkter.Där hav, berg, sjöar och dalar, i fin samklang erbjuder de allra finaste råvaror. Det italienska köket är känt för att med sina rena råvaror presentera maträtter med enkel elegans. Läs mer

Fler recept
Recept #27 Receptram
Recept #46 Receptram
Recept #58 Receptram