Varmrätter

Ram början
Receptbild
Gelato flambé all´Amedeo/Flamberad vaniljglass
Amedeo på restaurang Giamaranto i Sassari, bjöd på denna goda flamberade glass en ljummen sommarkväll. Med stor finess formade han glassen som en stor ros.

Läs på nätet om hur man flamberar glass och vilka alternativ av likörer som fungerar.

Amedeo på Giamaranto, tände på flamberingen med Cointreau och hade lite liknande sockerkaka i botten under vaniljglassen.

 

500 gvaniljglass
Grand Marnier/ Apelsinlikör
Print Mail
Ram slut
Italien

Det italienska köket finns inte Italiens 20 regioner har sina egna speciella produkter.Där hav, berg, sjöar och dalar, i fin samklang erbjuder de allra finaste råvaror. Det italienska köket är känt för att med sina rena råvaror presentera maträtter med enkel elegans. Läs mer

Fler recept
Recept #41 Receptram
Recept #27 Receptram
Recept #22 Receptram