Varmrätter

Ram början
Receptbild
Dolci della Sardegna/ sardiska kakor
Små sardiska kakor/bakverk som ofta har inslag av mandel, citron och fänkålsfrön. Perfekt avslutning på middagen tillsammans med ett glas Limoncello eller Anghelu Ruju.

Här får ni själva googla på nätet om de olika recepten. Men som nämndes i ingressen så har dessa sardiska kakor ofta inslag av mandel, bittermandel, citron, fänkålsfrön, potatismjöl och ägg.

Print Mail
Ram slut
Sardegna

En region som mitt hjärta klappar extra starkt för. En ö med karga berg, fantastiska bukter och smaragdgrönt vatten. En ö där läckergommen njuter, där ädla droppar i glasen förgyller och solens strålar smeker ens kind. Skaldjur, fisk, spädgris, sjöborre och malloreddus (en slags pastasort) allt detta är öns speciella delikatesser. Läs mer

Fler recept
Recept #47 Receptram
Recept #53 Receptram
Recept #25 Receptram