Varmrätter

Ram början
Receptbild
Insalata di pomodorini e cipolla rossa/tomat och löksallad
Fräsch och smakrik sallad på små, solmogna körsbärstomater och färsk, rödlök. Dressing på extra jungfruolivolja(Monini), salt, peppar och om man vill lite härlig balsamicoglaze(Matric).

Skär körsbärstomaterna i hälften och löken i smala, fina ringar. Lägg upp på ett fat och ringla över den goda oljan samt krydda efter tycke och smak. Om man så önskar kan man ringla lite balsamicoglaze över också. Garnera med färsk timjan. God till både fisk och kött eller bara precis som den är med en bit bröd.

 

500 gkörsbärstomater
1 knippe färsk, rödlök i knippe
1 uns salt
4 msk extra jungfruolivolja Bios
1 uns Balsamicoglaze
1 uns peppar
1 knippe timjan
Print Mail
Ram slut
Italien

Det italienska köket finns inte Italiens 20 regioner har sina egna speciella produkter.Där hav, berg, sjöar och dalar, i fin samklang erbjuder de allra finaste råvaror. Det italienska köket är känt för att med sina rena råvaror presentera maträtter med enkel elegans. Läs mer

Fler recept
Recept #4 Receptram
Recept #60 Receptram
Recept #25 Receptram