Varmrätter

Ram början
Receptbild
Radicchio trevigiano al forno/ugnsbakad Trevisano
Endive och rosésallad som korsas blir Trevisano-sallad. I Italien använder man "Trevigiano-sallad" till mycket, här får ni den ugnsbakade formen. Jättegod att fylla färsk pasta med, också.

Skär salladen i 4-6 bitar och lägg dem i en ugnsfast form. Salta och ringla över extra jungfruolivoljan. Ställ in formen i 180 grader i mitten av ugnen och låt salladen ugnsbaka i cirka 15 minuter.

1 stTrevisano-sallad
6 msk extra jungfruolivolja
salt
Print Mail
Ram slut
Veneto

En region som besitter den – för många – välkända Gardasjön. Även här samsas hav och berg med varandra. Här finns vidunderliga kontraster som även syns i matlagningen. Vad gäller dryck är det Prosecco som gäller och till ett sådant glas bjuds små antipasti! Läs mer

Fler recept
Recept #59 Receptram
Recept #18 Receptram
Recept #12 Receptram