Varmrätter

Ram början
Receptbild
Bruschetta med tryffel-tapenad
Tryffel, behöver egentligen ingen närmare beskrivning. Antingen älskar man tryffel eller så gör man motsatsen, skyr den. Men för tryffelälskare så är denna förrätt en riktig aptitretare med ett glas Barolo.

Rosta brödet eller stek brödet lätt i en stekpanna. Lägg på rikligt med tryffel-tapenaden. Dekorera med basilikablad och färska tomater. Servera. För garnering: basilikablad och tomater

4 stSmå brödskivor
1-2 burkar tryffel-tapenad
1 st tomat
basilika
Print Mail
Ram slut
Umbria

En ganska lite region som tagit fasta på böndernas matlagningskonst. En region omgärdad av berg, kullar och åter kullar. Havet ser man inte röken av och det har givetvis påverkat mattraditionen här. Så i köket används mycket bönor, kött och fågel. Läs mer

Fler recept
Recept #36 Receptram
Recept #21 Receptram
Recept #61 Receptram